A A A
De Easy Rider is het meest geavanceerde en complete besturingssysteem met een uniek en uitgebreid gamma aan bedieningsmogelijkheden voor rolwagen en omgeving.
Ongeacht de aard van de aandoening en ongeacht de beperktheid van de motorische mogelijkheden wordt het mogelijk om vanuit de rolwagen, bed of zetel uw omgeving te gaan besturen.

Naast het besturen van de rolwagen zelf en zijn diverse functies krijgt de gebruiker draadloos controle over zijn directe omgeving via infrarood overbrenging en radiogolven.

Dit betekent onder meer het aansturen van
  • Televisie, Audio, DVD, Video,
  • Telefoon en GSM,
  • Parlofoon of Videofoon,
  • Automatische deuren, poorten en ramen,
  • Verlichting,
  • Alarmering en noodoproep,
  • aansturen van spraakcomputer, gewone PC of draagbare computer,
  • bedienen van het elektrisch bed, elektrische huishoudapparaten, bladomslagapparaat, enz... 
De Easy Rider rolstoelinterface is compatibel met quasi alle merken van rolstoelelektronica.

Voor elke gebruiker kunnen individuele parameters op een eenvoudige manier ingesteld worden en in het geheugen opgeslagen worden. Door het handige plug & play systeem kunnen feilloos supplementaire modules aangesloten worden of speciale besturingen ingeplugd worden zonder grote wijzigingen te moeten aanbrengen aan het systeem.
De Easy Rider kan uitgerust worden met de meest geavanceerde en unieke besturingen waardoor voor ieder een optimale oplossing kan gevonden worden.
Het systeem evolueert immers met uw aandoening mee. Via het intelligente en instelbare scanningssysteem is het zelfs mogelijk om uiteindelijk uw elektronische rolwagen en uw omgeving via één enkele schakelaar te bedienen. Zo kan een knipoog voldoende zijn om uw wereld te openen.

Maakt u gebruik van een elektronische rolwagen uitgerust met het Easy Rider systeem en gaat u uit uw rolwagen ... - geen nood. U neemt uw grafisch scherm van uw rolwagen, plaatst het op een statief naast uw bed of zetel en u heeft een "stand-alone" omgevingsbedieningssysteem.

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer uitleg.