A A A
De MultiControl is de ultieme totaal-oplossing om vanuit de rolwagen, bed of zetel uw omgeving te besturen. Dit geeft u, ongeacht de aard van de aandoening of beperking in motorische mogelijkheden, meer zelfstandigheid en autonomie.

De MultiControl is eigenlijk de stand-alone versie van het besturingssysteem
Easy Rider. Wanneer u immers het grafische scherm van de elektronische rolwagen afneemt, het scherm via een adapter met het elektriciteitsnet (of batterij-pack) verbindt en een schakelaar of ander inputsysteem inplugt krijgt u het besturingssysteem MultiControl.

Met de MultiControl krijgt u draadloos de controle over de direct omgeving. Dit gebeurt via infrarood overbrenging en radiogolven.


Bovendien worden alle functies afgebeeld met symbolen en tekst op een helder grafisch scherm met achtergrondverlichting (lichtintensiteit instelbaar).
  • Voor mensen met een visueel probleem kunnen deze ook uitgesproken worden.
  • Voor mensen met spraakmoeilijkheden kunnen boodschappen ingesproken worden voor een snelle babbel.
Door het handige plug & play systeem kan u feilloos verschillende bedieningssystemen of supplementaire modules aansluiten zonder ingrijpende wijzigingen te moeten aanbrengen aan het systeem. Doorgaans wordt de MultiControl via één schakelaar bediend.
Daarnaast kan de MultiControl ook bediend worden met alle besturingen van de Easy Rider.

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer uitleg.