A A A
Welkom bij HMC

Coronavirus


Jouw gezondheid staat voorop bij HMC. U kunt ons bereiken via info@hmc-nv.com of via 09/ 3801972 Deinze en 081/739100 Namur.

Om elkaar in bescherming te nemen vermijden we maximaal direct contact.Wij blijven bereikbaar voor mensen die dringende hulp nodig hebben. Voor zaken die dringend een oplossing nodig hebben zoeken we zo vlug mogelijk een oplossing.Niet dringende vragen worden genoteerd en we contacteren u later terug om een afspraak vast te leggen.


Samen met jou streven naar een optimale levenskwaliteit, dat is waar HMC voor staat. 


Ontdek bij HMC hoogtechnologische mobiliteit, de beste oplossingen voor communicatie en aangepaste besturings- of bedieningssystemen voor jouw woonomgeving. Onze kracht ligt in de integratie van mobiliteit, communicatie en omgevingsbediening in een totaaloplossing aangepast aan elke individuele behoefte. HMC is dan ook expert op vlak van maatwerkoplossingen. Zo is elk maatwerkproject een uniek gegeven en spelen we altijd in op de snel evoluerende technologische en digitale wereld.

Ons team bestaat uit hoogopgeleide deskundigen, zowel paramedisch als technisch. Samen zorgen we voor sterke service en kwaliteit toegespitst op jouw noden en mogelijkheden. Via de aanpassing van hoogtechnologische hulpmiddelen blijven we werken aan de verbetering van je levenskwaliteit en het behouden of verhogen  van je zelfstandigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring, technologische kennis, maatwerk en totaaloplossingen, komen we in de snel evoluerende digitale wereld tegemoet  aan de meest individuele wensen en functionele beperkingen.